top of page

BB GLOW 

Wat is een BB glow behandeling?

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling is een van de nieuwste anti-aging en huidverzorgingsprocedures die op de beauty-markt is verschenen en zeer snel populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten, genezingsproces en zero-downtime.

BB Glow bevordert de tint van jouw huid en dekt de vlekjes en kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream 'semi permanent' jouw huid doen laten stralen. Tijdens deze fijne behandeling wordt de huid met het BB Glow serum verzorgd.

We combineren de voordelen van een Microneedling behandeling met speciale pigment serums. De behandeling zorgt voor een direct optisch natuurlijk egaler gezicht. Met een nanonaaldje worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt en een speciaal foundation serum (vergelijkbaar met een BB cream) wordt aansluitend op het huidtype aangebracht. 

De resultaten van een microneedling behandeling met BB Glow serum zijn direct zichtbaar na de eerste behandeling!  Vaak zie je dat een BB Glow behandeling het mooiste effect behaald in kuur verband. ( Vraag kuur prijzen )

Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft het effect optimaal. 

Prijs : 145,- euro

BBGlow Jetzets beauty care
bottom of page