top of page
Anti aging behandeling
Anti aging versteviging Behandeling
HF acne behandeling
Galvanic
Ionisatie of wel een lichte galvanisch stroom worden de werkstoffen dieper in de huid geluisd. De iontophorese F-805 masseert de huid & door de richting van de licht galvanisch stroom zullen werkstoffen dieper in de huid gebracht worden.De ionisatie wordt omgedraaid, dan zullen stoffen worden uitgeluisd en vindt er een diepe reiniging plaatst.​

De Galvanic Spa behandeling is zeer geschikt om in combinatie met een Micro-Dermabrasie behandelingen te doen.

 

* Versteviging van een verslapte huid.
* Verbeteren & verstevigen van de huidstructuur.
* Helpt onzuiverheden te verwijderen.
* Laat uw porien weer ademen.
* Helpt rimpels te vervagen.
* Een vale, grauwe en /of rokers huid krijgt weer kleur.
* Reinigt en voed tot in de diepere huidlagen.
* Stimuleert vochtafvoer.
* Bevorderd de aanmaak van lichaamseigen collageen.
* Bevorderd de aanmaak van lichaamseigen elastine.


   *  Exacte resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen

 

 

 

HIGH FREQUENCY

 

Behandeling met glaselectrode desinfecteerd de huid door het ozonlicht. Tijdens het gebruikt onstaat erverrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreerd. De hoge frequency masseert de huid dat de opname van de active werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling stimuleert van de huidcellen waardoor de huid geprikkeld wordt te verjongen en zich te herstellen. Lijntjes en rimpels verdwijnen en een verouderde huid wordt zichtbaar jonger. Ook een gevlekte huid wordt weer mooi, gezond en gelijkmatig.

Microdermabratie machine
Ultrasound anti aging behandeling
Ultrasound

 

De geluidsgolven onstaan er trillingen wardoor de tussenruimte tussen de cellen worden vergroot, wardoor de werkstoffen gemakkelijker kunnen doordringen in de huid. De werkstoffen worden afgestemd op de tekorten in de huid. Ultrasound is daarom ideaal om de actieve ingredienten uit crèmes, gel of serum in de opperhuid in te sluizen maar ook om oppervlakkige cellulite (sinaasappelhuid) aan te pakken. Tevens vermindert Ultrasound vetweefsels en worden de contouren van het lichaam gemodelleerd zonder zenuwen of adertjes te beschadigen.
 

Goed voor :

voortijdig  veroudering tegen te gaan,  huid versteviging, wallen onder ogen, intensieve herstellende behandeling, stress, grauw huidskleur, litteken verminderen. Cellulites.

 

 *  Exacte resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen
 

Diamond Microdermabrasie

 

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen.Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageenproductie stimuleert. Hierdoor wordt de huid strakker en zachter. Vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen is microdermabrasie op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverbetering wat inmiddels een bekende en beproefde techniek is. Alle huidtypen zijn geschikt voor de behandeling met microdermabrasie, ook een donkere of zwarte huid.

 

Toepassingen :

 

 • Vermoeide en matte huid

 • Verstopte poriën

 • Vergrote poriën

 • Comedonen, milia en acne

 • Beginnende rimpels

 • Verouderde huid met rimpelvorming

 • Acne littekens

 • Littekenweefsel

 • lever/ouderdomsvlekken

 • Rokershuid

 • Futloze, droge en ruwe huid

 • Door zon beschadigde huid

 • Vlekkerige huid

 • stimulatie collagen

 

  *  Exacte resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen
 

Op een geheel pijnloze manier worden de bovenste fijne huidlagen als het ware verfijnd afgeschaafd, waardoor de bovenste oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en komt er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn . Dit proces stimuleert de celvernieuwing met de aanmaak van nieuwe cellen met collageen. U hebt onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasie- behandeling een egale, zachte en stralend gezonde huid. Na de microdermabrasie zal de huid optimaal werkstoffen opnemen. U kunt kiezen uit een standaard microdermabrasie-behandeling, waarbij er na de peeling een aan het huidtype aangepast masker wordt aangebracht. Of u kiest voor microdermabrasie-behandeling in combinatie met ultrasound. Een microdermabrasie- en ultrasoonbehandeling is gebaseerd op geluidsgolven en het grote voordeel van deze behandeling is dat er een verhoogde opname van werkstoffen zal plaatsvinden die met ultrasound diep in de huid kunnen worden ingeluisd.
 

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met ons het behandelplan voor uw specifieke huidprobleem. U krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies. Het beste resultaat met microdermabrasie krijgt u wanneer u een kuur volgt. Tussen de behandelingen zit een periode van 10 tot 14 dagen, om de huid de gelegenheid te geven om nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een goed zichtbaar resultaat moeten er minstens 5 behandelingen plaatsvinden. Om het behandelresultaat te optimaliseren kunt u de behandeling thuis ondersteunen door gebruik te maken van de juiste huidverzorgingsproducten.
Een startkuur van 5 behandelingen (eenmaal per 10 à 14 dagen is aanbevolen om een maximaal effect te bereiken).

 

Normale huid: 4 behandelingen

Rimpels (fijne lijntjes): 8-10 behandelingen

Hyperpigmentatie: 8 behandelingen

Hormonale Acne & acne littekens: 8 behandelingen

Littekens: 5-10 behandelingen

Striae: 8-12 behandelingen

 

Pre-Treatment

1. 3 dagen van te voren gebruik geen Retin A producten

2. Niet geschikt voor rosacea en broken cappilarries

Post-Treatment

 • Do not exfoliate

 • gebruik SPF 30+

 • geen waxing op et gebied area for 1 week

 • behandelingen kan herhaald worden in 7-10 dagen

 

Microdermabratie Jetzets Beauty care
Anti aging kraaienpootjes voor en na
microdermabratie behandeling
microdermabratie en Ultrasound behandeling
Fruitzuur peeling behandeling
Anti aging behandeling

Diepte reiniging

 

Diepte reiniging en peeling, (vapozone) voor oneffenheden verwijderen met zuig apparaat .Geschikt voor vette en onzuivere huid zowel als mannen en vrouwen.

 

Jet peel Oxygen spray ( Oxygen vitamine inducer )

 

Heb je last van grauwe kleur in uw huid, verslappe huid, fijne lijntjes ? Met deze oxygen spray behandeling, wordt je huid intensieve gevoed, je huid wordt stralend, gezonder, porien verkleind, strakker en fijne lijntjes zijn verminderd

 

 

BB GLOW

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd.Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.
Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis.Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd

 

BB GLOW EFFECT

 1. Intensieve bevochtiging

 2. Vermindering van vlekken

 3. Opheldering van de huid

 4. Gladde huidstructuur

 5. Vermindering van verwondingen of littekens

 6. Egale huidskleur

 7. Vermindering van fijne rimpels

 8. Vermindering van couperose

Nazorg :

Binnen 3 dagen uur geen Sauna, sporten, warme bad/stoombad

24 uur liefst geen water

48 tot 72 geen make up gebruiken

Gebruik hydraterend/voedende creme

Geen zon binnen 7 dagen, als niet te vermijden is gebruik SPF 30 elke 2-3 uur

Geen scrub, of exfoliating producten

Contra indicatie :

 • Bloedstolling probleem

 • RozaceaActive bacteriële /schimmel infectie

 • Filler in het gezicht voor het laatste 6 maanden

 • Vaatziekte/hartafwijkingen

 • Ersntig auto imuunziekte

 • Geschiedenis van Eczeem, herppes, keloid, aanweizgheid van verdikte moedervlekken/wratten

 • Keloid

bottom of page