Carbon

 

Carbon peeling is een snelle en pijnloze procedure die wordt uitgevoerd om het uiterlijk van de huid te helpen verbeteren . Het wordt voornamelijk gebruikt door mensen met een vette huid, acne en vergrote of verstopte poriën. Deze behandeling is ook gunstig als u de effecten van beschadiging door de zon op uw huid begint te zien. Laser carbon peelings zijn niet voor iedereen weggelegd.

Carbon Laser Facials zijn een revolutionaire, niet-invasieve, pijnloze procedure die vrijwel geen uitvaltijd heeft en die helpt om het uiterlijk van een verouderende en beschadigde huid te verjongen . Het verwijdert voorzichtig de bovenste huidlaag en laat een geweldige gloed achter met een levendige, jeugdige teint.

Hoe vaak ?

Carbon peeling is een zachte behandeling die één keer per week, om de twee weken, maandelijks of zelfs één keer voor een speciale gebeurtenis kan worden uitgevoerd . Afhankelijk van uw huidconditie en de resultaten die u wilt behalen, zal het helpen bij het bepalen van de timing en het aantal mogelijke behandelingen.

De beste manier om de huid te blijven verbeteren is door een kuur te nemen. Voor het beste resultaat worden drie tot vijf behandelingen over een periode van 2 tot 3 maanden met een boosterbehandeling om de zes maanden aanbevolen.

Hoe werkt een carbon laserpeeling?

De specialist start de gezichtsbehandeling met carbon laser door een laag vloeibare carbon op het gezicht van de patiënt uit te smeren . De vloeibare carbon absorbeert dode cellen, olie en vuil diep in de huidporiën. Er is een wachttijd van ongeveer 10-15 minuten voordat de carbon is opgedroogd.

Zijn de resultaten van de koolstoflaser blijvend?

Net als chemische peelings geven laserkoolstofpeelings geen blijvend resultaat . Mogelijk hebt u meerdere behandelingen nodig om de voordelen van elk te behouden. Carbon peeling kunnen elke twee tot drie weken worden herhaald. Deze periode zorgt voor voldoende collageenregeneratie tussen behandelingen

Is carbon laser peeling pijnlijk?

Er is geen pijn bij de Carbon Peel Gezichtsbehandeling . Tijdens de procedure kunnen we lichte tintelingen en warmte op de huid ervaren, wat normaal is terwijl de laser op de dunne laag van de carbon werkt.

Kan ik mijn gezicht wassen na carbon laser?

Hieronder vind je alles wat je moet weten over de verzorging van je huid na een carbon laser peeling. Acne Vulgaris, Mee-eters, Vergrote poriën en stimulatie van de collageenproductie. Houd het 12 tot 24 uur buiten direct zonlicht, was het gezicht 2-3 keer per dag met een zachte reiniger 

Wat zijn de voordelen van een carbon laser peeling?

 

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels.

  • grove poriën verminderen

  • Vermindert acne, littekens en verkleuring na acne.

  • Verwijdert dode huidcellen van de oppervlakkige epidermale laag.

  • Stimuleert de collageengroei.

  • Verbetert de huidstructuur.

  • Reinigt poriën om mee-eters en whiteheads te helpen verminderen.

Nazorg : 

Zonbescherming (SPF 50 ), het vermijden van warm water, zwemmen en bubbelbaden. 

Make-up kan binnen enkele uren na de behandeling worden aangebracht

Eerste week geen krachtige activiteit/blootstelling aan hitte, omdat u hierdoor meer gezwollen of rood kunt worden.

Voorzorg :

7 dagen van te voren geen dermabratie/ fruitzuurpeeling of pigment remover of retinol creme gebruik

Carbon peelings