top of page


About Us

De motivatie om een behandeling te nemen is voor iedereen anders. Het beoogde resultaat is altijd hetzelfde :  je voelt je herboren na de behandeling! Bij mij staat een persoonlijke werkwijze centraal en we werken veilig volgens de regels. Ik ben Schoonheidspecialist, Master gecertificeerd Wimperextension Stylist en haarextension, brow stylist, wax specialist en Visagiste. Ik volg regelmatig workshops voor de nieuwste trends en technieken. Voor wax, haar- en wimperextensions volg ik verschillende mastercursussen om te specialiseren. We gebruiken natuurlijke producten voor alle onze gezichtsbehandelingen van Dermaprime .

 

Wat kan Jetzets voor jou doen? 

Onze beautycare biedt complete schoonheidsbehandelingen. Onder andere gezichtsbehandelingen, haarextensions en een wellness of javaanse massage, hollywood/brazilianse wax, harsen, wenkbrauw verven/hena, behoort tot de mogelijkheden. Ook voor art en gelnagels kunt u bij ons terecht.

 

Wat kunt u mij verwachten

Uitgangspunten van Jetzets is onze klantvriendelijkheid, eerlijkheid en goede service. Dit alles voor een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. persoonlijke manier van werken, met gezellige en intieme sfeer past heel goed bij mij.

Als mijn klanten mijn salon uitlopen en weer terugkomen, dan weet ik dat ik mijn werk heb goed gedaan.

Jetzets heeft trouwe klanten die jarenlang zonder pauze wimperextensions en haarextensions te dragen zonder beschadigingen met de juiste zorg van de klanten en adviezen van de styliste.

 

Probeert u eens een behandeling in Jetzets beautycare. "Because we care for your beauty!" 

 

Nieuwsgierig?

Bel,whatsapp of mail gerust voor meer informatie of een afspraak.

Telefoon : 0610210012

Email : lysti@hotmail.com

 

 *  Exacte resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen
 

 

 

anti aging gezicht behandeling

Jetzets in Beau Monde

Jetzets article
Jetzets  Beauty care in beau monde
bottom of page