top of page

Tarieven Gold 7D-HIFU behandeling

Onze scherpe tarieven voor Gold 7D HIFU. Onze behandelingen worden ten alle tijde uitgevoerd met CE medische apparatuur.

Intake : GRATIS

Voorhoofd       : € 299,-

Wallen              : € 299,-

Onder de ogen + kraaienpoten : € 299,-

Kaaklijn            :  € 449,-

Neusplooi        :  € 299,-

Onderkin         :  € 395,-

Kaaklijn en onderkin   : € 595,-

Het gehele gezicht       : € 995,-

De hals       : € 395,-

Gezicht en onderkin :  € 1149,-

Onderkin en hals      :  € 1249,-

Decolleté     :  € 395,-

7D HIFU skinlift behandeling voor lichaam OP AANVRAAG

Wat is HIFU 7D?

HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. De Gold 7D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor vervolgens de textuur van de huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.

De 7D HIFU-behandeling is een face of body lift zonder snijden of plastische chirurgie. Dit is de nieuwste niet-invasieve technologie voor huidverbetering, huidverstrakking, huidlifting en rimpelvermindering. Met de 7D HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen.

 

Waar staat HIFU voor?

Het belangrijkste verschil tussen 7D HIFU en traditionele HIFU is de gebruikte technologie. 7D HIFU maakt gebruik van de nieuwste MMFU Microfocus en Macro focus Ultrasone technologie, een verbeterde versie van de High Intensity Focused Ultrasound-technologie. Dit zorgt voor meer precisie en efficiëntie bij het richten van specifieke gebieden.

Het bereikt precies de resultaten van een facelift of een lichaam liften zonder enige invasieve chirurgie of injecties. Bovendien een extra bonus van deze behandelmethode is dat er geen downtime is. En het werkt ook even goed voor mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en de intense pulslichten (IPL). De diepte van High Intensity Focused Ultrasound is 1,5 tot 16 mm naast de buitenkant van het vezelige septum dat het ook kan toepassen op een diepere SMAS-laag. De SMAS laag is belangrijk voor het liften bij face- en bodylift chirurgie. Met deze nieuwste innovatie 7D HIFU zijn de eerdere limieten doorbroken en is het de eerste machine die de SMAS-laag kan behandelen op een niet-invasieve behandelmethode.

 

Hoe werkt  7D HIFU-behandeling?

De HIFU werkt met hoog intensieve gefocused ultrasound (High Intensity Focus Ultrasound)

 • In de diepere huidlagen wordt ultrasound energie gegeven. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en gelift worden.

 • Geen laser of ander apparaat komt zo diep in de huid als de HIFU. De ultrasonic shots komen tot in de SMAS laag. Dat is de laag waar collageen aangemaakt wordt. De shots zorgen voor directe krimping van de huid,  dit is circa 20% van de behandeling en de shots stimuleren de aanmaak van nieuw collageen.

 • Direct na de behandeling begint de productie van nieuw collageen. Het proces van collageen vermeerderen gaat nog 2 tot 3 maanden door na de behandeling.

 • De huid verstevigt en rimpels worden duidelijk minder of verdwijnen.  Uw lichaam of gezicht is dan ook duidelijk gelift!

 

7D HIFU behandeling

7D HIFU behandeling is de opvolger van de succesvolle 4D HIFU-behandeling.
7D HIFU-behandeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van ultrasound geluidsgolven.

Tijdens de behandeling wordt een applicator op de te behandelende huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven. Hierdoor zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Meteen na de behandeling word het liftende proces in werking gezet. Deze behandeling werkt zes maanden door en is daardoor ook niet meteen zichtbaar. Het resultaat is dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift word.

Langdurig wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat bij een ieder een duidelijk zichtbare lift te zien was. Zowel het gezicht, hals, decolleté en de behandelde delen van het lichaam waren significant verstevigd en gelift.

Kenmerken 7D HIFU-behandeling

 • Huidverbetering

 • Huidverstrakking

 • Huid-lifting

 • Geschikt voor alle huidtypes

 • Geschikt voor gezicht, nek en lichaam

Behandelopties
 • Wazige kaaklijnen

 • Nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken)

 • Slappe oogleden

 • Wenkbrauwen

 • Dubbele kin

 • Doorzakkende hals

 • Fijne lijntjes en rimpels

 • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid

 • Grote poriën

 • Verstrakken van buik en bovenarmen

Risico’s bij een HIFU-behandeling

HIFU-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Uw behandelaar zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

HIFU-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Mogelijk hebt u pijnstillers nodig. Uw behandelaar zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

 • Zwangere vrouwen.

 • Patiënten met hart-en vaatziekten, diabetes en hyperthyreoïdie.

 • Patiënten met gevorderde kanker.

 • Gebieden met open wonden.

 • Gebieden met ernstige of cystische acne of met metalen implantaten

 • Persoon die te oud is (meer dan 70), en met ernstige huid verslapping en rimpels.

 • Injectie van botox in de afgelopen 3 maanden.

 • Prothese gevulde gebieden.

 • Heeft laser of IPL behandeling gehad in de afgelopen maand

Nazorg een 7D HIFU-behandeling?

Zodra uw sessie is afgelopen, kunt u weer gewoon aan de slag.  7D HIFU-behandeling is een niet-invasieve behandeling waarvoor geen herstel vereist is. U kunt een licht ongemak voelen in het behandelde gebied, maar is verder niet lastig. Veel cliënten hebben tijdens een lunchpauze  7D HIFU-behandeling en gaan daarna weer aan het werk.

 • Na de HIFU-behandeling gebruikt u elke dag in de eerste week hydraterende gezichtsmaskers en vervolgens twee keer per week in de daaropvolgende periode.

 • In de eerste week, gezicht wassen met warm water, niet te warm of te koud.

 • Geen sauna, geen Bikram Yoga, geen inspannende oefening, niet roken tijdens de eerste week.

 • Zeer belangrijk is het ook om de huid niet bloot te stellen aan zonlichten/of zonnebank.

 • Vermijd andere high-tech behandelingen, zoals anti-aging, laserontharing en pigment verwijdering in de eerste periode.

 • Eet geen donkere kleur en kruidig stimulatievoedsel, eet meer groenten en fruit.

 • Er kan lichte roodheid op de huid na de behandeling, dit is normaal, smeer dan wat aloë vera gel of erythromycine zalf, de roodheid zal verdwijnen binnen 3-5 dagen.

 • Een week vóór en na de behandeling, neem wat nano-collageen zou het resultaat van de behandeling te verbeteren.

 
Resultaten 7D HIFU behandeling

Het resultaat van de 7D HIFU-behandeling kan variëren per individu.

Onmiddellijk na de behandeling is er een verstrakking van de huid door de krimping van de huid. De huidstructuur is gladder en de poriën zijn fijner. Daarna begint het proces van nieuwe aanmaak van collageen. Een jonge strakke huid heeft veel collageen in de huidlagen en in de SMAS laag, de huid die een HIFU behandeling heeft gehad zal veel nieuw collageen aanmaken. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect van de huid. De huid zal gladder en steviger zijn. Rimpels zijn vervaagd en weg. De huid is op een natuurlijke manier gelift.

Vaak kunt u na 1-4 behandelingen al tot het gewenste resultaat te komen.

 

Hoeveel tijd tussen 2 HIFU behandelingen?

Hoeveel tijd zit er tussen 2 HIFU behandelingen: Circa 3 maanden.

U mag in een jaar slechts 3 Hifu behandelingen nemen.

 

Veel gestelde vragen over Gold 7D HIFU-behandeling :

Is een Gold 7 HIFU-behandeling geschikt voor mij?

Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

Hoeveel 7D HIFU-behandelingen zijn er nodig?

De meerderheid van de mensen heeft slechts één behandeling nodig. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal 6 maanden na de behandeling.  Afhankelijk van de leefgewoonten ( roken, zon, enz), erfelijkheid en uw tevredenheid, enz. kunt u kiezen voor een tweede behandeling.  Deze is meestal pas nodig na anderhalf tot twee jaar na de eerste behandeling.

Is een Gold 7D HIFU-behandeling behandeling veilig?

De apparatuur is gecertificeerd conform CE-eisen. Er zijn al ruim 200.000 behandelingen wereldwijd uitgevoerd. Het is een bewezen, zeer veilige en effectieve niet-operatieve methode voor huidversteviging, huidverbetering en huidlifting.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Met onze apparatuur kunnen we bijna alle zone’s behandelen. 4D HIFU-Lifting kan per zone gedaan worden, veel klanten verkiezen echter een volledige gelaatslift.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, aangezien HIFU lifting een snelle behandelmethode is, kunt u in een korte tijd veel zones behandelen.

Een kleine zone duurt ongeveer 30 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 1u30min.

 

Is een 7D HIFU behandeling pijnlijk?

De behandeling kan warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prikkeling of tinteling.
Dit is afhankelijk van het behandelgebied. Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt vrij direct na de behandeling.

 
Tips & advies na een HIFU-behandeling
 1. Drink minimaal 2 liter water per dag

 2. Masseer het behandelde gebied de eerste 2 weken dagelijks 5 minuten.

 3. Zorg voor dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten per dag wandelen)

 4. Volg een gezonde levenswijze met gevarieerde en gezonde voeding

 
WELKE ZONES KUNNEN BEHANDELD WORDEN
 •  Onderkin

 •  Kaaklijn

 •  Wangen

 •  Voorhoofd

 •  Kraaienpootjes onder de ogen

 •  Hals

 •  Decollete

Bij een gevoelige huid kan er wat roodheid of zwelling ontstaan tijdens of na de behandeling. Dit zal binnen enkele uren verdwijnen. Heel sporadisch kan er de volgende de dag een blauwe plek of een blaar zijn, deze verdwijnen vanzelf. Meestal is er geen enkel neven effect. Soms kan er nog enige tijd na de behandeling gevoeligheid zijn op het bot, na behandeling van de kaaklijn en/of het voorhoofd. De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd apparaat en is volkomen veilig.

WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling is een behandeling waar met een pen bestaande uit vibrerende fijne naaldjes een serum in de huid wordt aangebracht. Hierdoor zal de collageenproductie gestimuleerd worden en de elasticiteit van de huid neemt toe. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden en daardoor ook zeer geschikt voor de dunne, gevoelige huiden. 

Wat is RF microneedling?

RF-microneedling (EndyMed INTENSIF) maakt gebruik van speciale 'geactiveerde' gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. Bij RF-microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de lederhuid te brengen.

De fractionele microneedling werkt op 2 verschillende manieren: huidverstrakking en natuurlijke rimpelopvulling. Hierbij maken we gebruik van thermische radiofrequentie-energie om zo je rimpels te verminderen. Deze energie wordt in drie pulsen afgegeven voor een geleidelijke, veilige en diepe penetratie in de huid. En dit zonder risico op verhitting. Die pulsen maken onzichtbare microperforaties waarop het herstelmechanisme van je huid reageert.

De RF behandeling is een effectieve methode voor het behandelen van huidveroudering en het verjongen van uw huid. RF staat voor Radiofrequentie en het werkt door het toedienen van radiofrequente golven die diep in de huidlagen doordringen.

 

MICRONEEDLING & RF microneedling  IS EEN GOEDE BEHANDELING VOOR:

 • Fijne lijntjes en rimpels  

 • Acne-littekens      

 • Alle andere littekens 

 • Grove huidstructuur/vergrootte poriën 

 • Zonbeschadiging

 • Pigment problemen   

 • Striae/zwangerschapstriemen

 • Huid verstrakking

 • Verslapte nek

​Het Resultaat :

 

Je huid wordt hersteld en maakt nieuw collageen en natuurlijk hyaluronzuur aan. Dat resulteert dan weer in een frisse, gladde en vollere huid met een jeugdige uitstraling!

 • Geschikt voor ieder huidtype

 • Bewezen resultaten

 • Minimale herstel tijd / downtime

 • Snel en eenvoudig toepassen

 • De behandeling is comfortabel

WELK EFFECT MERK IK NA DE BEHANDELING?

Na verloop van tijd zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. U krijgt uw egale en stralende huid weer terug! Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels verminderd geleidelijk. De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen (comedonen) minder kans. Microneedling heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender. 

 

Na een kuur van 3 tot 5 sessies en dit om de 3 weken bereikt men het beste resultaat. Hoelang dit resultaat blijft is afhankelijk van het type huid. Uit ervaring weten we dat 2 maal een onderhoudsbeurt per jaar aan te raden is om er voor te zorgen dat u het hele jaar door kunt genieten van een stralende elastische gezonde huid.

 

HOE ERVAART U DE BEHANDELING?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt worden van verdovende crème.

 

HOE ZIET DE HUID ERUIT NA DE BEHANDELING?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. 2 tot 3 dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten, de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook weer het voordeel van de deze behandeling. De behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag! Door de versnelde celdeling kan uw huid licht gaan schilferen waarbij de dode huidcellen loslaten. 

 

NAZORG:

Na de behandeling krijgt iedere klant een fiche mee met daarop nog eens alle tips en nazorgmaatregelen.

Het is belangrijk om deze punten goed op te volgen.

 

 1. Vermijd contact met de huid. Probeer zo weinig mogelijk met de handen aan de huid te komen i.v.m. de overdracht van bacteriën.

 2. Gedurende 24u kunt u geen huidverzorgingsproducten gebruiken vanwege het risico op een allergische reactie.

 3. Na 24u kunt u weer uw huidverzorgingsproducten en/of make-up gebruiken.

 4. Reinig uw gezicht gedurende 24u alleen met lauw water. Vermijd zeep of andere reinigingsproducten.

 5. Vermijd gedurende 24u sporten, fysieke inspanningen en sauna. Vermijd tevens zwembaden of het nemen van een bad vanwege bacteriën.

 6. Douchen kan na 6u maar vermijd zepen op de zones die behandeld zijn.

 7. Vermijd de zon (nebank). Uw huid is herstellende en daardoor gevoelig voor schadelijke UV-straling.

 8. Drink gedurende 24u min 2l water.

bottom of page