top of page

Philaser Pigment vlekken removal

 

HOE WERKT DE PIGMENT

We hebben verschillende technieken voor pigment verwijdering. onder andere met Phi on techniek, met picolaser of medische microneedling. combinatie behandeling is ook mogelijk.

Picolaser is het mogelijk om melasma, ouderdomsvlekken on zonsschade te verwideren. 

o

Verwijdering met Pico LASER Bij de behandeling van pigment in de huid wordt een laserstraal de huid ingeschoten. Deze laserstraal bestaat uit heel zuiver licht van één golflengte. De golflengte is zo gekozen dat vooral het pigment in de huid de laserenergie opneemt. Hierdoor wordt het pigment zeer sterk verhit in zeer korte tijd. Het gevolg is dat het pigmentbolletje in kleine stukjes uit elkaar spat. De kleine brokstukjes kunnen vervolgens door macrofagen (een soort witte bloedcellen) worden opgenomen en uit de huid worden weggevoerd. Hoe langer de golflengte, hoe dieper de laserstraal kan doordringen in de huid. Voor diep liggend pigment zoals bij de meeste moedervlekken en tatoeages wordt dus meestal een laser met een lange golflengte gekozen. Wanneer het pigment oppervlakkiger ligt, zoals bij zonnevlekken kan voor een kortere golflengte gekozen worden.

Het grote voordeel bij behandeling met de PicoSecond Laser is dat de klant veel sneller van de ongewenste tatoeage/pigment af is

Meteen tijdens de behandeling kan er wat roodheid en lichte zwelling optreden. De cliënt dient ook de week na de behandeling de huid in te smeren met bepanthen crème zodat deze kan herstellen. Blootstelling aan de zon wordt afgeraden en wanneer zonlicht onvermijdelijk is ,adviseren wij de cliënt de huid te beschermen met een goede sunblock.

MOEDERVLEKKEN wetenschappelijk onderzoek: veel veiligheid: onzeker effectiviteit: matig tot laag toelichting: nieuwe pigmentatie treedt vaak zeer snel op.Diagnose dient bij moedervlekken vooraf door een ervaren dermatoloog gesteld worden. Nestjes met pigmentcellen zitten vaak diep in de huid en zijn niet altijd even makkelijk met de laser uit te schakelen. alternatief: operatief verwijderen, coagulatie.

LENTIGO (ZONNEVLEK, LEVERVLEK) wetenschappelijk onderzoek: veel veiligheid: goed (mits de diagnose door de arts juist gesteld is) effectiviteit: redelijk toelichting: met de laser wordt het zichtbare pigment in de hogere huidlagen geraakt en opgeruimd. De afwijkend functionerende pigmentvormende cellen dieper in de huid blijven meestal intact, zodat de lentigo na verloop van tijd weer verschijnt. alternatief: aanstippen met vloeibare stikstof.

MELASMA (ZWANGERSCHAPSMASKER) wetenschappelijk onderzoek: vrij veel veiligheid: redelijk tot goed effectiviteit: redelijk toelichting: met de laser wordt het zichtbare pigment in de hogere huidlagen geraakt en opgeruimd. De overactiviteit van de pigmentaanmaak (deels door hormonale factoren) stopt niet door de laserbehandeling. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig. Omdat meestal grotere velden worden behandeld, is de kans op vlekkige pigmentveranderingen aanwezig. alternatief: blekende crèmes die hydrochinon bevatten (via arts), intense pulsed light, fractional laser

Melasma is een huidverandering die typisch is voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap en wordt ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Afhankelijk van de intensiteit van de bundel zijn 2 tot 5 laserbehandelingen nodig in een periode van 4 tot 8 weken.

 

SPROETJES VERWIJDEREN

Meestal zijn sproetjes na 1 tot 2 laserbehandelingen helemaal verdwenen gedurende een periode van 1 week.

VERWIJDEREN VAN OUDERDOMSVLEKKEN

Het aantal laserbehandelingen dat we nodig hebben voor het verwijderen van ouderdomsvlekken, kunnen we vooraf niet exact geven. Hoeveel laserbehandelingen nodig zijn, hangt af van het aantal vlekken en de diepte hiervan in de huid.

Vóór de laserbehandelingen

Drie weken voor- en na de behandeling moet je de zon of zonnebank vermijden.

AANTAL BEHANDELINGEN :

Er bestaat geen vast aantal behandelingen, iedere persoon en huid reageert anders op de laser. Vaak is de cliënt met 1 á 2 behandelingen van de pigmentvlekken af. Wanneer een groot oppervlak behandeld dient te worden, kan je er voor kiezen dit in delen te verzorgen om de huid de beste mogelijkheid te bieden te herstellen. Deze behandelingen kunnen met een tussentijd van 4-6 weken plaatsvinden.

Nazorg en Vervolg behandelingen :

Na de behandeling kan de huid wat warm aanvoelen. De pigmentvlekken zullen eerst donkerder kleuren, waarna de huid ze gaat opruimen. . 

Soms is een vervolgdbehandeling na 4-6 weken nodig voor een optimale resultaat.

Je huid reageert op een laserbehandeling om een tatoeage te verwijderen. Direct na de behandeling zal een witte waas zichtbaar zijn. Die trekt binnen een uur weg. Ook een lichte zwelling is mogelijk. Drink de dag na de behandeling extra water zodat het lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. Tot drie weken na de behandeling kun je de plek insmeren met een zonnebrandcrème factor 30 om pigmentverstoringen te voorkomen. En wij geven je Skin candy after laser gel mee om de behandelde zone 7 tot 10 dagen te verzorgen.

Na 2-3 weken is het resultaat goed zichtbaar.

Prijzen : 

1-3 Cm         :  70-,- euro

3- 4 cm         :  95,- euro

5-10 cm        : 115,- euro

11-20 cm      : 130,- euro

21-25 cm      : 140,- euro

26-30 cm      : 160,- euro

31-40 cm      : 160,- euro

41-60 cm      : 180,- euro

81-100 cm    : 210,- euro

101-150 cm  : 240,- euro

bottom of page