PHI LASER met picolaser Tattoo & PMU removal 

 

PRIJZEN :

1-3 Cm        : 70-,- euro

3- 4 cm        :  95,- euro

5-10 cm       : 115,- euro

11-20 cm     : 130,- euro

21-25 cm     : 140,- euro

26-30 cm     : 160,- euro

31-40 cm     : 160,- euro

41-60 cm     : 180,- euro

81-100 cm   : 210,- euro

101-150 cm : 240,- euro

 

Pigment laser removal

Prijzen : 

1-3 Cm         :  70-,- euro

3- 4 cm         :  95,- euro

5-10 cm        : 115,- euro

11-20 cm      : 130,- euro

21-25 cm      : 140,- euro

26-30 cm      : 160,- euro

31-40 cm      : 160,- euro

41-60 cm      : 180,- euro

81-100 cm    : 210,- euro

101-150 cm  : 240,- euro

 

Wat is Picolaser tattoo removal :

De PhiLaser Tattoo removal  is een zeer effectieve machine die gebaseerd is op het gebruik van een speciaal type laserlicht in combinatie met de juiste behandelingsinstellingen om selectief ongewenst tatoeagepigment of andere huidpigmenten te verwijderen terwijl huidtrauma wordt geminimaliseerd.

De meeste permanente make-up pigmenten bevatten ijzeroxides en bij behandeling met een normale Yag Laser wordt het permanente make-up pigment zwart. PicoLaser wordt geleverd met speciaal ontwikkelde lenzen waarmee je permanente make-up kan verwijderen zonder littekens of beschadiging van de huid. Zelfs pigment in het lip vlees kan worden weg gelaserd zonder de lippen te verbranden of beschadigen. In de meeste gevallen als een cosmetische permanente make-up tattoo van huidskleur, b.v lipliners, wordt gelaserd voor de eerste keer, kleurt deze zwart of donkerder van kleur. Dit is een normale neveneffect van de removal. De kleur wordt bij meerdere behandelingen vanzelf lichter. Het hangt af per situatie hoeveel behandelingen de client nodig heeft. Het kan zijn dat de client zich zorgen maakt over de verkleuring. Maar dit is niet nodig gezien de verkleuring verdwijnt tijdens het verloop van de behandeling. Zelfs het verwijderen van een eyeliner is geen probleem voor picolaser.

Het voert verschillende behandelingen voor het verwijderen van tatoeages en pigmentvlekken uit, zoals het verwijderen van wenkbrauwtatoeages, het verwijderen van hyperpigmentaties, het regelmatig verwijderen van tatoeages en ouderdomsvlekken. Het voert ook een koolstofschilbehandeling uit, een revolutionaire laserprocedure die bedoeld is voor een problematische huid en verstopte poriën, waarbij de koolstof, geholpen door de warmte-energie van de laser, doordringt tot in de dermis, waardoor huidcellen worden gestimuleerd om de poriën te herstellen en te verwijderen.

PhiLaser is zeer effectief op verschillende huidtypes en bevat de nieuwste technologie voor het verwijderen van pigment, tegelijkertijd zonder harde invloed op de huid, perfect om een ​​breed scala aan huidproblemen te behandelen.

De Picolaser produceert een lichtflits van een picolaser. Dit is een stuk sneller dan een nanoseconde. Het komt er op neer dat met de Picolaser een tatoeage sneller verwijderd wordt. Dit komt doordat de korte, krachtige puls van de laser de inktdeeltjes vergruisd in kleinere deeltjes. Omdat de deeltjes veel kleiner zijn dan bij andere laserbehandelingen, is je lichaam in staat ze sneller af te voeren. De Picolaser kan tot op wel 4 golflengten behandelen, waardoor ook gekleurde tatoeages verwijderd kunnen worden. Bij de traditionele Q-switched YAG lasermethode zijn er ongeveer 10 à 15 (of meer) laserbehandelingen nodig om een tattoo te verwijderen. Vaak met lange rustpauzes (12-16 weken) om de vergruisde inktdeeltjes door het lichaam af te laten voeren. De Picolaser laser werkt een stuk sneller en zorgvuldiger en de behandeling is minder pijnlijk dan bij de verouderde lasers. Gemiddeld zijn er 4 tot 8 behandelingen nodig om een tatoeage veilig te verwijderen met een interval van 4 tot 8 weken. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon omdat dit afhankelijk is van de dikte van de tattoo, het type inkt dat gebruikt is en hoe oud de tattoo is.

Met Phi picolaser is het eveneens mogelijk om andere verkleuringen van het lichaam, gelaat, hals en decolleté te behandelen. Eindelijk is er een oplossing voor pigmentophopingen die de huid een oneffen uitstraling geven. Met name ouderdomsvlekken of liever levervlekken genoemd zijn een van de eerste tekenen van "het ouder worden" en deze kunnen een ontsierende uitwerking op uw huidbeeld hebben. Als men teveel is blootgesteld aan zonlicht kunnen pigmentvlekken ontstaan, maar tevens genetische bepalingen hebben een invloed op het vormen van pigmentvlekken. De pigmentvlekken ontstaan doordat het pigment zich op een plaats ophoopt. Pigmentvlekken ontstaan meestal op plaatsen die veel zijn blootgesteld geweest aan de zon, zoals het gezicht, hals, decolleté en de handen. Maar ook kan de cliënt pigmentvlekken krijgen door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, de anticonceptiepil of het ouder worden. Phi pisolaser werkt zeer doeltreffend op pigmentvlekken.

NEVENEFFECT VAN TATTOO VERWIJDERING

Roodheid: Het lichaamseigen immuunsysteem reageert, dit is normaal. Hierbij voelt het ook gevoelig aan. Het kan ook gepaard gaan met zwelling en kneuzing. 

Blaren zijn een normaal genezingsproces kan in de dagen erna gaan jeuken of vervellen. Soms treedt er wat zwelling op, als na een insectenbeet. Dit alles gaat in enkele dagen over en de huid zal zonder problemen herstellen. Na tien of twintig dagen zal de huid er weer normaal uitzien,

Korsten: dit kan voorkomen vooral bij behandelingen waar bloed bij vrij komt. Korsten moeten zo lang mogelijk blijven zitten ter voorkoming tegen infecties en littekens.

Hypopigmentatie betekent: verlies van kleur in de huid wegens vernieling van melanine; dit is tijdelijk, dit verlies lost zich vanzelf op binnen weken of maanden, als er weer nieuwe melanine wordt aangemaakt. Dit komt enigszins voor bij huidtype 5 en 6. Hyperpigmentatie: overproductie van melanine, omdat het systeem over reageert op de absorptie van de energie door melanine. Dit komt niet veel voor, maar mogelijk bij type 5 en 6. Het herstel van dit symptoom duurt ook weken of maanden.

TIJDENS EN NA DE BEHANDELING

Meteen tijdens de behandeling kan er wat roodheid en lichte zwelling optreden.

Tijdens de behandeling zal er een tijdelijk een witte verkleuring van de huid optreden, dit onschuldige neveneffect wordt ook wel laser snow' genoemd. Deze witte verkleuring verdwijnt binnen 15 minuten na de behandeling.  Onmiddellijk na de behandeling zal de cliënt het gevoel hebben van een behoorlijke zonnebrand.

Dit duurt ong. 24-48 uur, de huid zal rood en wat geïrriteerd zijn en zelfs korstje of blaartjes kunnen ontstaan en kan in de dagen erna gaan jeuken of vervellen. Soms treedt er wat zwelling op, als na een insectenbeet. Dit alles gaat in enkele dagen over en de huid zal zonder problemen herstellen. Na tien of twintig dagen zal de huid er weer normaal uitzien, waarbij ook het resultaat van de behandeling zichtbaar wordt. De cliënt mag nooit peuteren, krabben of op welke andere manier dan ook de huid irriteren. Na de behandeling mag de cliënt 4 weken niet in de zon of onder de zonnebank. Dit geldt ook voor de gehele behandeltijd. Indien zonlicht niet te vermijden is, dan dient de cliënt minimaal 2x per dag met een sunblocker op de behandelde tatoeages te smeren (deze is bij Jetzets verkrijgbaar). Tevens ook geen zelf bruinende crèmes gebruiken op de tattoos die aan de behandeling onderhevig zijn.

De cliënt dient ook de week na de behandeling de huid in te smeren met bepanthen tattoo crème zodat deze kan herstellen. Blootstelling aan de zon wordt afgeraden en wanneer zonlicht onvermijdelijk is ,adviseren wij de cliënt de huid te beschermen met een goede sunblock.

De behandeling duurt maar kort, uiteraard afhankelijk van de grootte van een tatoeage.

Na het reinigen van de huid met een cleanser, het aanbrengen van een verdovings crème en het beschermen van de ogen, doormiddel van een laserbril, wordt er vervolgens een laagje Laser Gel aangebracht. Na dit gedaan te hebben worden er laser pulsjes afgeschoten op de vorm van de tatoeage. De behandeling is beslist niet pijnloos, maar is ook zonder verdoving goed te verdragen. Men vergelijkt het vaak het met het aanbrengen van de tatoeage of met de klap van een elastiekje tegen de huid. Dit geeft een branderig gevoel, mocht de cliënt dit erg vervelend vinden dan kunt zij/hij voorafgaand aan de behandeling, twee uur van te voren twee paracetamols in nemen. Na elke flits is er tijdelijk een witte verkleuring van de huid te zien, dit heet laser snow, die binnen 15 tot 30 minuten verdwijnt. Direct na de behandeling wordt de huid een paar minuten gekoeld met coolpads en voor de cliënte weggaat wordt er een cooling gel opgebracht. Wanneer de napijn te heftig wordt, kan de cliënt gerust een pijnstillend middel innemen. Na de laserbehandeling kunnen er korstjes en kleine blaartjes ontstaan, binnen 2 weken zal de huid weer genezen zijn. Na 5 tot 8 weken komt de cliënt terug voor de volgende behandeling. Bij elke behandeling wordt opnieuw de hele tatoeage behandeld.

Het verwijderen van permanente make-up

Met deze laser techniek is een veilige behandelmethode, echter is er altijd een kleine kans op bijwerkingen. Zo kan na de behandeling de behandelde plek langdurig rood blijven, tot ongeveer 7 dagen na de behandeling. Ook kan er jeuk ontstaan, dit gebeurt bij mensen met een overgevoeligheid voor de inkt. Door de behandeling komt deze namelijk weer in het lichaam. Verder is er een heel kleine kans op over- of onder pigmentatie, vooral wanneer de plek aan Uv-straling is blootgesteld. Het branderige gevoel na een behandeling is niet fijn, maar wel gewenst, dit geeft de efficiëntie van de behandeling weer. Een zeer zeldzame bijwerking is

littekenvorming. Dit wordt vooral gezien als de huid te sterk wordt verwarmd door het (door de laser) verhitte pigment. Ook infecties van de huid kunnen aanleiding geven tot littekenvorming. Littekenvorming kan niet in alle gevallen voorzien of voorkomen worden en is helaas blijvend van aard. Als de aan geadviseerde voorzorgsmaatregelen worden aangehouden is de kans zeer klein.

Jeuk na de behandeling, de cliënt kan dit met calendula zalf verlichten. De huid wordt dan minder droog en zal dus minder jeuken(verkrijgbaar bij de apotheek).

Langdurige roodheid: ongeveer 1 week en sommige gevoelige huiden reageren wat langduriger op de irritatie. Het immuunsysteem reageert; dit is normaal. De huid kan gevoelig zijn en er kan sprake zijn van zwelling en kneuzing

Blaren: Waarschijnlijk de meest voorkomende bijwerking. De blaren kunnen over het hele gebied opkomen, dit is een normaal genezingsproces.

Korsten: Dit kan voorkomen, vooral bij behandelingen waar bloed bij vrij komt. Korsten moeten zo lang mogelijk blijven zitten, ter voorkoming van infecties en littekens.

Hyperpigmentaties: huiden met veel pigment kunnen tijdelijk lichter zijn op de behandelde plek. Dit lost zich op in de loop van de tijd, eventueel met UVB licht. Hyperpigmentaties huiden die gevoelig zijn voor warmte (voornamelijk donkere huiden) kunnen op de behandelde plek wat donkerder worden, wij kunnen dan een blekende crème adviseren.

Hypopigmentatie: Verlies van kleur in de huid wegens vernieling van melanine; dit is tijdelijk, dit verlies lost zich vanzelf op binnen weken of maanden als er weer nieuwe melanine wordt aangemaakt.

Tatoeage verwijdering 

die echter enkele mogelijke bijwerkingen met zich meebrengt. met deze laser techniek is een veilige behandelmethode, echter is er altijd een kleine kans op bijwerkingen. Zo kan na de behandeling de behandelde plek langdurig rood blijven, tot ongeveer 7 dagen na de behandeling. Ook kan er jeuk ontstaan, dit gebeurt bij mensen met een overgevoeligheid voor de inkt. Door de behandeling komt deze namelijk weer in het lichaam. Verder is er een heel kleine kans op over- of onder pigmentatie, vooral wanneer de plek aan Uv-straling is blootgesteld. Het branderige gevoel na een behandeling is niet fijn, maar wel gewenst, dit geeft de efficiëntie van de behandeling weer. Tatoeage verwijdering met picolaser is in principe een veilige behandelmethode, die echter enkele mogelijke bijwerkingen met zich meebrengt. Een zeer zeldzame bijwerking is

littekenvorming. Dit wordt vooral gezien als de huid te sterk wordt verwarmd door het (door de laser) verhitte pigment. Ook infecties van de huid kunnen aanleiding geven tot littekenvorming. Littekenvorming kan niet in alle gevallen voorzien of voorkomen worden en is helaas blijvend van aard. Als de aan geadviseerde voorzorgsmaatregelen worden aangehouden is de kans zeer klein. 

Jeuk na de behandeling, de cliënt kan dit met calendula zalf verlichten. De huid wordt dan minder droog en zal dus minder jeuken(verkrijgbaar bij de apotheek).

Langdurige roodheid: ongeveer 1 week en sommige gevoelige huiden reageren wat langduriger op de irritatie. Het immuunsysteem reageert; dit is normaal. De huid kan gevoelig zijn en er kan sprake zijn van zwelling en kneuzing

Blaren: Waarschijnlijk de meest voorkomende bijwerking. De blaren kunnen over het hele gebied opkomen, dit is een normaal genezingsproces. Bij de Q-switched NO yag laser zullen dit kleinere blaren zijn.

Korsten: Dit kan voorkomen, vooral bij behandelingen waar bloed bij vrij komt. Korsten moeten zo lang mogelijk blijven zitten, ter voorkoming van infecties en littekens.

Hyperpigmentaties: huiden met veel pigment kunnen tijdelijk lichter zijn op de behandelde plek. Dit lost zich op in de loop van de tijd, eventueel met UVB licht. Hyperpigmentaties huiden die gevoelig zijn voor warmte (voornamelijk donkere huiden) kunnen op de behandelde plek wat donkerder worden, wij kunnen dan een blekende crème adviseren.

Hypopigmentatie: Verlies van kleur in de huid wegens vernieling van melanine; dit is tijdelijk, dit verlies lost zich vanzelf op binnen weken of maanden als er weer nieuwe melanine wordt aangemaakt. 

LASERBEHANDELINGEN VOOR TATOEAGES VERWIJDEREN :

Meestal kunnen we tatoeages verwijderen in 6 tot 8 laserbehandelingen. Soms zijn meer behandelingen noodzakelijk. Zwarte, rode en donkerblauwe tatoeages verdwijnen in de praktijk het snelste. Groen en lichtblauwe tatoeages verdwijnen iets minder snel en voor de gele en oranje tatoeages is meer geduld nodig, omdat deze kleuren relatief weinig pigmenten bevatten.

Voor dik gezette tatoeages moet de cliënt rekenen op 7-13 behandelingen of meer.

Voor dun gezette tatoeages 4-8 behandelingen. Het exacte aantal behandelingen kunnen we nooit tevoren bepalen, omdat we zeer afhankelijk zijn van de kleur/diepte/afmeting en intensiteit van de tatoeages. De cliënt dient zich te realiseren dat zij/hij geduld moet hebben. De 5 tot 8 weken tussen de behandelingen zijn nodig om het immuunsysteem de pigmentpartikels te laten afvoeren uit het lichaam. Sneller behandelen heeft geen zin, het kost de cliënt alleen meer geld. Bij iedere behandeling zal de tatoeages lichter worden, tot het moment de cliënt bepaalt dat het voldoende is. Uiteraard adviseren wij de cliënt en geven aan of er nog een beter resultaat te behalen is, maar de cliënt heeft altijd de eindbeslissing. 

Pigment vlekken verwijdering

We hebben verschillende technieken voor pigment verwijdering. onder andere met Phi on techniek, met picolaser of medische microneedling. combinatie behandeling is ook mogelijk.

Picolaser is het mogelijk om melasma, ouderdomsvlekken on zonsschade te verwideren. 

Verwijdering met Pico Laser Bij de behandeling van pigment in de huid wordt een laserstraal de huid ingeschoten. Deze laserstraal bestaat uit heel zuiver licht van één golflengte. De golflengte is zo gekozen dat vooral het pigment in de huid de laserenergie opneemt. Hierdoor wordt het pigment zeer sterk verhit in zeer korte tijd. Het gevolg is dat het pigmentbolletje in kleine stukjes uit elkaar spat. De kleine brokstukjes kunnen vervolgens door macrofagen (een soort witte bloedcellen) worden opgenomen en uit de huid worden weggevoerd. Hoe langer de golflengte, hoe dieper de laserstraal kan doordringen in de huid. Voor diep liggend pigment zoals bij de meeste moedervlekken en tatoeages wordt dus meestal een laser met een lange golflengte gekozen. Wanneer het pigment oppervlakkiger ligt, zoals bij zonnevlekken kan voor een kortere golflengte gekozen worden.

Het grote voordeel bij behandeling met de PicoSecond Laser is dat de klant veel sneller van de ongewenste tatoeage/pigment af is

Meteen tijdens de behandeling kan er wat roodheid en lichte zwelling optreden. De cliënt dient ook de week na de behandeling de huid in te smeren met bepanthen crème zodat deze kan herstellen. Blootstelling aan de zon wordt afgeraden en wanneer zonlicht onvermijdelijk is ,adviseren wij de cliënt de huid te beschermen met een goede sunblock.

MOEDERVLEKKEN wetenschappelijk onderzoek: veel veiligheid: onzeker effectiviteit: matig tot laag toelichting: nieuwe pigmentatie treedt vaak zeer snel op.Diagnose dient bij moedervlekken vooraf door een ervaren dermatoloog gesteld worden. Nestjes met pigmentcellen zitten vaak diep in de huid en zijn niet altijd even makkelijk met de laser uit te schakelen. alternatief: operatief verwijderen, coagulatie.

LENTIGO (ZONNEVLEK, LEVERVLEK) wetenschappelijk onderzoek: veel veiligheid: goed (mits de diagnose door de arts juist gesteld is) effectiviteit: redelijk toelichting: met de laser wordt het zichtbare pigment in de hogere huidlagen geraakt en opgeruimd. De afwijkend functionerende pigmentvormende cellen dieper in de huid blijven meestal intact, zodat de lentigo na verloop van tijd weer verschijnt. alternatief: aanstippen met vloeibare stikstof.

MELASMA (ZWANGERSCHAPSMASKER) wetenschappelijk onderzoek: vrij veel veiligheid: redelijk tot goed effectiviteit: redelijk toelichting: met de laser wordt het zichtbare pigment in de hogere huidlagen geraakt en opgeruimd. De overactiviteit van de pigmentaanmaak (deels door hormonale factoren) stopt niet door de laserbehandeling. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig. Omdat meestal grotere velden worden behandeld, is de kans op vlekkige pigmentveranderingen aanwezig. alternatief: blekende crèmes die hydrochinon bevatten (via arts), intense pulsed light, fractional laser

Melasma is een huidverandering die typisch is voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap en wordt ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Afhankelijk van de intensiteit van de bundel zijn 2 tot 5 laserbehandelingen nodig in een periode van 4 tot 8 weken. 

SPROETJES VERWIJDEREN

Meestal zijn sproetjes na 1 tot 2 laserbehandelingen helemaal verdwenen gedurende een periode van 1 week.

VERWIJDEREN VAN OUDERDOMSVLEKKEN

Het aantal laserbehandelingen dat we nodig hebben voor het verwijderen van ouderdomsvlekken, kunnen we vooraf niet exact geven. Hoeveel laserbehandelingen nodig zijn, hangt af van het aantal vlekken en de diepte hiervan in de huid.

Vóór de laserbehandelingen

Drie weken voor- en na de behandeling moet je de zon of zonnebank vermijden.

AANTAL BEHANDELINGEN :

Er bestaat geen vast aantal behandelingen, iedere persoon en huid reageert anders op de laser. Vaak is de cliënt met 1 á 2 behandelingen van de pigmentvlekken af. Wanneer een groot oppervlak behandeld dient te worden, kan je er voor kiezen dit in delen te verzorgen om de huid de beste mogelijkheid te bieden te herstellen. Deze behandelingen kunnen met een tussentijd van 4-6 weken plaatsvinden.

Nazorg en Vervolg behandelingen :

Na de behandeling kan de huid wat warm aanvoelen. De pigmentvlekken zullen eerst donkerder kleuren, waarna de huid ze gaat opruimen. . 

Soms is een vervolgdbehandeling na 4-6 weken nodig voor een optimale resultaat.

Je huid reageert op een laserbehandeling om een tatoeage te verwijderen. Direct na de behandeling zal een witte waas zichtbaar zijn. Die trekt binnen een uur weg. Ook een lichte zwelling is mogelijk. Drink de dag na de behandeling extra water zodat het lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. Tot drie weken na de behandeling kun je de plek insmeren met een zonnebrandcrème factor 30 om pigmentverstoringen te voorkomen. En wij geven je Skin candy after laser gel mee om de behandelde zone 7 tot 10 dagen te verzorgen.

Na 2-3 weken is het resultaat goed zichtbaar.