top of page

Oxygen/zuurstof huid therapie

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2022

Wat is Oxygen /Zuurstof huid therapie


Oxygen of zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid, er wordt meer steeds aandacht besteed aan zuurstof, omdat men er steeds achter komt hoe belangrijk zuurtsof voor ons is. Met name voor onze huid.Tijdens oxygen/zuurstof behandeling, worden serum/cocktails met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Collageen en hyaluronzuur worden in combinatie met zuivere oxygen/zuurstof dieper in de huid gebracht.

Het toedienen van zuivere oxygen/zuurstof met actieve ingrediënten levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen. Worden alle huidfunctie geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.


Na de behandeling :

celfuncties worden geoptimaliseerd, doorbloeding verbetert, huid is stralender, microcirculatie bevorderen, verhoogt de huidelasticiteit, verbetert de huid vochtigheid, de huid ziet er direct voller uit/ strakker en steviger.


Deze behandelimg is perfect kunnen gecombineerd met microneedling behandeling of met microdermabfratie om de week voor optimaal resultaat.Voor meer info :


www.jetzets.nl

www.instagram.com/jetzetsbeautycare

https://www.tiktok.com/@jetzetsclub


Telefoon/whatsapp : 0610210012
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page